Jídlo : Dějiny chuti /

První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nej...

Celý popis

Hlavní autor: Freedman, Paul
Další autoři: Kolebáčová, Radka, Roubal, Petr
Médium: Kniha
Jazyk: Anglicky
Vydáno: Praha : Mladá fronta, 2008
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studovna

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
423050097219 97219 S 641 (neuvedeno) Dostupné