Domácí řeznická kuchařka /
Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv
Main Author: | Dušátko, Josef |
---|---|
Other Authors: | Auingerová, Ivana |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Brno :
CPress,
2016
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01102nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 72598 | ||
005 | 20180603212129.0 | ||
008 | 160901s2016----------------u-------cze-d | ||
020 | |a 978-80-264-0995-3 : |c 299.00 Kč | ||
040 | |a CVG507 |e AACR2 |9 1 | ||
080 | |a 641 | ||
100 | 1 | |a Dušátko, Josef |4 aut |9 30352 | |
245 | 1 | 0 | |a Domácí řeznická kuchařka / |c Josef Dušátko ; odpovědný redaktor Ivana Auingerová |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Brno : |b CPress, |c 2016 | ||
300 | |a 163 s. | ||
520 | |a Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv | ||
653 | 0 | |a domácí zabijačka |a masitá jídla |a masné výrobky |a uzeniny |a kuchařské recepty | |
700 | 1 | |a Auingerová, Ivana |4 red |9 23177 | |
910 | |a CVG507 | ||
999 | |d 72598 | ||
993 | |0 0 |1 423050105378 |4 0 |6 641_000000000000000 |7 0 |9 89910 |a 239.20 |b 0 |c 105378 |d 2016-09-01 |e 24 |f DOSP |g 641 |h 299.00 |i 3 |j 0 |l DOSP |m 6 |n 0 |r 2024-01-12 |s 2023-01-26 |t 5 |w 2018-06-03 |y KN |z PT |