Domácí řeznická kuchařka /

Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv

Main Author: Dušátko, Josef
Other Authors: Auingerová, Ivana
Format: Book
Language: Česky
Published: Brno : CPress, 2016
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01102nam a2200229 a 4500
001 72598
005 20180603212129.0
008 160901s2016----------------u-------cze-d
020 |a 978-80-264-0995-3 :  |c 299.00 Kč 
040 |a CVG507  |e AACR2  |9 1 
080 |a 641 
100 1 |a Dušátko, Josef  |4 aut  |9 30352 
245 1 0 |a Domácí řeznická kuchařka /  |c Josef Dušátko ; odpovědný redaktor Ivana Auingerová 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b CPress,  |c 2016 
300 |a 163 s. 
520 |a Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv 
653 0 |a domácí zabijačka  |a masitá jídla  |a masné výrobky  |a uzeniny  |a kuchařské recepty 
700 1 |a Auingerová, Ivana  |4 red  |9 23177 
910 |a CVG507 
999 |d 72598 
993 |0 0  |1 423050105378  |4 0  |6 641_000000000000000  |7 0  |9 89910  |a 239.20  |b 0  |c 105378  |d 2016-09-01  |e 24  |f DOSP  |g 641  |h 299.00  |i 3  |j 0  |l DOSP  |m 6  |n 0  |r 2024-01-12  |s 2023-01-26  |t 5  |w 2018-06-03  |y KN  |z PT