Koktejly : příručka /

Základy tvoření koktejlů, recepty na přípravu klasických, převážně alkoholických, koktejlů a jejich variací doplněné stručnou historií každého z nich. Uspořádány jsou podle základních ingrediencí.

Hlavní autor: Davies, Kim
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Svojtka & Co., 2008
Vydání: 1. české vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
423056028794 110322 613 (neuvedeno) Dostupné 1x